Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Modelarea robotului mobil de tip autovehicul autonom - Claudiu Pozna

Modelarea robotului mobil de tip autovehicul autonom - Claudiu Pozna
Preț: 57,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 5 Noi. 2020
ISBN: 9786062505790
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 255
Categoria: Stiinte
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea Modelarea Robotilor Mobili Autovehicule Autonome este dedicata studentilor care parcurg specializarile Robotica, Mecatronica, Automatica, Autovehicule Rutiere, respectiv inginerilor care au in vedere obținerea unor cunoștințe de acest gen. Ne-am propus diseminarea unui ansamblu de cunoștințe fundamentale referitoare la modelarea roboților mobili de tipul Autovehicul Autonom care să permită înțelegerea fenomenului și deschiderea spre cercetări viitoare.
Cartea poate fi vazuta si ca o continuare a volumului Modelarea Robotilor cu Post Fix, cu care avem speranta ca se va uni, in viitor, pentru a oferi o metodologie generala si unitara de modelare a robotilor. Nu in ultimul rand ne-am dorit ca aceasta carte sa fie o continuare a cartii Autovehicul Autonom Studiu de Caz in care ne-am concentrat asupra proiectarii si realizarii unui astfel de produs.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.054 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.