Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Mort dupa Om - Vasile Mihalache

Mort dupa Om - Vasile Mihalache
-5%
Preț: 17,10 lei
18,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 23 Apr. 2021
ISBN: 9786066646741
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 52
Categoria: Beletristica
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

“Cu mort dupa om, poezia actuala se indeparteaza tot mai mult de zona deja saturata a exhibarii intimitatilor, a trupului biografic si a autofictiunilor versificate. Obiectivarea discursului, adoptarea unei perspective extime, deschiderea spre cultural si social in defavoarea modei sondarii fondului traumatic asa-zis individual singularizeaza acest volum de „ a-poezie” si ii confera acea forta care doar din singuratate poate irumpe.

Subtil teoretizanta si deseori imnica, autosubversiva si autosubminanta, polemica in subteranele ei si ironica in literaritatea ei, indreptata impotriva a tot ceea ce s-ar putea structura ca ideologie, mort dupa om vorbeste, in fond, despre alienarea pe care omul a trait-o incercand sa se supuna ideii de om.”

(Teodor Duna)

***

Vasile Mihalache

(n. 1985, Bucuresti) a absolvit Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti, un masterat in teoria literaturii si din 2012 este doctor in filologie.

In 2011 a urmat un stagiu de cercetare la Leiden Universiteit, dupa ce anterior fusese, timp de doi ani, profesor de romana la un liceu din Capitala.

Din 2013 este coeditor al revistei de teorie si studii culturale Post/h/um. ]urnal de studii (post)umaniste (posthum. ro). In prezent, este redactor la editura Tracus Arte si colaborator al revistei Caietele Avangardei, unde publica periodic articole despre postumanism si avangarda. A publicat volumul de teorie „Noli me tangere”? Despre legitimitate si autonomie in literatura (Tracus Arte, Bucuresti, 2013).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.100 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.