Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Pachet carti Evaluarea Nationala 2021 - Matematica - Ghid complet: repere teoretice - aplicatii recapitulative - modele teste simulare si 40 de teste cu rezolvari complete

DESCRIERE

Ghid COMPLET de pregătire pentru Evaluarea Națională 2021

MATEMATICĂ

 

Instrumente de lucru extrem de bine gândite şi atractive, cele două lucrări care formează Ghidul COMPLET de pregătire pentru Evaluarea Națională au la bază conţinuturile noii programe de Matematică pentru Evaluarea Națională aprobate prin ORDIN nr. 3472/2020 din 10 martie 2020 şi propun exerciţii diversificate pentru verificarea competenţelor dobândite în gimnaziu.

În acest sens, prezentele lucrări propun:

  • noţiuni teoretice sintetizate conform programei şcolare în vigoare;
  • probleme recapitulative V-Vlll pentru verificarea şi consolidarea cunoştinţelor dobândite în cei 4 ani de studiu gimnazial;
  • 200 de probleme de antrenament;
  • 20 de modele de teste pentru simulare;
  • 40 de teste - construite conform noului model al examenului de Evaluare Națională de la finalul clasei a VIII-a și se împart în două categorii:
    • Partea I – 10 teste care au la bază materia studiată în clasele V-VII. Scopul realizării acestor teste este acela de a-i ajuta pe elevi să se familiarizeze cu structura acestui examen important încă din prima parte a clasei a VIII-a;
    • Partea a II-a – 30 de teste care au la bază materia studiată în clasele V-VIII. Acestea susțin pregătirea pentru examenul final, Evaluarea Naționala 2021.

Pachetul poate fi utilizat cu succes atât la clasă, cât și în pregătirea individuală.

Realizat de profesori excelent pregătiţi ştiinţific şi didactic, este un ghid necesar, care poate asigura performanţa elevilor!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1802 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.