Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Pachet Tratat de boli infectioase - Volumele 1 si 2, autor Emanoil Ceausu

Pachet Tratat de boli infectioase - Volumele 1 si 2, autor Emanoil Ceausu
-11,1%
Preț: 337,68 lei
380,00 lei (-11,14%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 2 Dec. 2020
ISBN: 6843
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 2000
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Pachet Tratat de boli infectioase - Volumele 1 si 2, autor Emanoil Ceausu
 

Tratat de boli infectioase. Volumul 1 - Emanoil Ceausu

 

Prezentare: Tratatul de boli infectioase, sub coordonarea Prof. Dr. Emanoil Ceausu, este conceput si finalizat de prestigioase echipe de specialisti in domeniu, din centrele universitare din tara, dar si din alte specialitati in care infectiile sunt prezente. Bolile infectioase cauzate de bacterii, virusuri, fungi si paraziti au capatat in ultima perioada noi manifestari epidemiologice si clinice, precum si noi metode de profilaxie si diagnostic. Astfel, in volumul 1, pe langa aspectele generale privind patologia infectioasa, se regasesc date utile pentru diagnosticul si tratamentul infectiilor otice si sinusale, ale cailor respiratorii superioare si inferioare, cardiovasculare, tuberculozei pulmonare si extrapulmonare si infectiilor cu mycobacterii nontuberculoase. Un spatiu larg este destinat hepatitelor, prezentate in lumina ultimelor explorari si facilitati de tratament existente. Pentru o mai buna intelegere a notiunilor teoretice si a modului de aplicare a lor in practica, acestea au fost exemplificate prin cazuri clinice provenite din experienta personala a autorilor.

Cuprins: Notiuni generale privind bolile infectioase. Flora microbiana a organismului. Microbiota. Etiologia bolilor infectioase. Apararea antiinfectioasa. Epidemiologia bolilor infectioase. Profilaxia bolilor infectioase prin vaccinare. Diagnosticul etiologic al bolilor infectioase. Febra; Hipertermia; Socul termic. Hepatitele virale acute si cronice. Infectii cardiovasculare. Infectii otice si sinusale. Infectii ale cailor respiratorii superioare. Infectii ale cailor respiratorii inferioare. Tuberculoza pulmonara. Tuberculoza extrapulmonara. Infectii cu mycobacterii nontuberculoase.

Adresabilitate: Medici specialisti in boli infectioase, rezidenti, studenti la medicina.

Tratat de boli infectioase. Vol. 2 - Emanoil Ceausu

 

Asteptat cu deosebit interes, in continuarea primului volum al Tratatului de boli infectioase, sub coordonarea Prof. Dr. Emanoil Ceausu, acest volum reuneste prestigioase echipe de specialisti in domeniu, din centrele universitare din tara, dar si din celelalte specialitati in care infectiile sunt prezente.
 

Ghid de buzunar pentru tratamentul si prevenirea gripei cu antivirale - Simin Aysel Florescu, Viorel Alexandrescu, Emanoil Ceausu, Maria Elena Mihai

 

Ghidul de buzunar pentru tratamentul si prevenirea gripei cu antivirale este structurat pe 6 capitole, dupa cum urmeaza: introducere, rezumat, caracterizarea agentilor antivirali, strategii de utilizare a medicamentelor antivirale, consideratii ale costului, rezistenta la medicamente antivirale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.082 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.