Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

PORTOFOLIUL EDUCATOAREI - Ghid metodic (Smaranda Maria Cioflica)

PORTOFOLIUL EDUCATOAREI - Ghid metodic (Smaranda Maria Cioflica)
-10%
Preț: 10,80 lei
12,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 24 Feb. 2020
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 64
Format: 21 X 29,7 cm

DESCRIERE

Scopul implicit sau explicit al influentei sociale la care este supus individul este de a-i modifica perceptiile, trairile, atitudinile si comportamentul conform cu normele, valorile, modelele sociale sau de grup. Procesele de comunicare mijlocesc - constient sau nu - influenta comportamentala exercitata în contextul interactiunii didactice. Asadar, o carte scrisa de cadre didactice si care se adreseaza cadrelor didactice va mijloci implicit comunicarea între ele si va influenta dezvoltarea profesionala a acestora.
Un instrument de comunicare si de interactiune didactica cu valente multiple este si Portofoliul educatoarei, o lucrare-bilant, în care autoarele au dorit sa aduca în atentia colegelor o serie de formate-tip pentru înregistrarea copiilor din grupa, pentru culegerea unor informatii relevante despre parintii acestora si despre mediul în care se dezvolta copiii grupei, formate pentru evidenta activitatilor de dezvoltare profesionala si a activitatilor cu parintii sau cu alti parteneri etc.
Lucrarea prezinta o macheta interesanta si în acord cu noile orientari din domeniul educatiei timpurii si este un auxiliar didactic util, în care atât cadrele didactice cu experienta, cât si proaspetele debutante pot gasi solutii sau modalitati diferite pentru buna functionare si organizare a activitatii în gradinita.
FORMAT 21 X 29, 7 cm, 64 pagini.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.138 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.