Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Practica pedagogica in invatamantul primar si prescolar. Caiet de seminar - Camelia Brincoveanu

Practica pedagogica in invatamantul primar si prescolar. Caiet de seminar - Camelia Brincoveanu
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 6 Apr. 2020
ISBN: 9786062611705
Anul publicării: 2020
Pagini: 64
Categoria: Stiinte
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Viitorul profesor pentru invatamantul primar care se formeaza in cadrul Facultatii de Stiinte ale Educatiei, Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir”, trebuie sa fie preocupat, pe de o parte, de cunoasterea standardului national al profesiei de cadru didactic1, deoarece, trebuie respectate nevoile interne de formare profesionala in domeniu, iar pe de alta parte, trebuie sa fie preocupat de dezvoltarea abilitatilor si competentelor considerate a fi definitorii pentru un bun profesor in domeniul primar si prescolar2. O consecinta fireasca a acestui fapt este necesitatea cresterii calitatii procesului educational si, in legatura cu aceasta aspiratie, imbunatatirea imaginii publice a profesiunii de cadru didactic. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.086 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.