Procese de baza in alimentatie. Clasa a IX-a - Constanta Brumar

PRP: 48,20 lei (-5%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 45,79 lei
Diferență: 2,41 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786065284241
Editura: CD Press
Anul publicării: 2019
Pagini: 176
Categoria: Auxiliare scolare
DESCRIERE
Auxiliarul PROCESE DE BAZA IN ALIMENTATIE pentru clasa a IX-a este realizat in conformitate cu programa aprobata prin OMENCS nr. 4457/05. 07. 2016 si se adreseaza elevilor si profesorilor de liceu, filiera tehnologica, si de invatamant profesional, cu specializari din domeniile de pregatire profesionala TURISM SI ALIMENTATIE, dar si celor care doresc sa se instruiasca.
Modulul Bazele contabilitatii a primit avizul MEN 3530/04. 04. 2018, in cadrul volumului TURISM SI ALIMENTATIE.
Auxiliarul este structurat in sase capitole, dupa cum urmeaza:
CAPITOLUL 1: Dotari specifice spatiilor de productie culinara si de patiserie-cofetarie
CAPITOLUL 2: Amenajarea spatiilor de servire
CAPITOLUL 3: Activitati specifice crearii ambientului in sala de servire
CAPITOLUL 4: Materii prime si auxiliare folosite in alimentatie
CAPITOLUL 5: Prelucrarea primara a materiilor prime si auxiliare in alimentatie
CAPITOLUL 6: Prelucrarea termica a materiilor prime si auxiliare
Pentrufixarea si evaluarea cunostintelor dobandite au fost prevazute fise de lucru si teste de evaluare, profesorul putand sa le utilizeze in activitatile de predare/invatare, recapitulare, evaluare initiala sau finala.
CAPITOLUL 2: Amenajarea spatiilor de servire
CAPITOLUL 3: Activitati specifice crearii ambientului in sala de servire
CAPITOLUL 4: Materii prime si auxiliare folosite in alimentatie
CAPITOLUL 5: Prelucrarea primara a materiilor prime si auxiliare in alimentatie
CAPITOLUL 6: Prelucrarea termica a materiilor prime si auxiliare
Pentrufixarea si evaluarea cunostintelor dobandite au fost prevazute fise de lucru si teste de evaluare, profesorul putand sa le utilizeze in activitatile de predare/invatare, recapitulare, evaluare initiala sau finala.
RECENZII