2022 Anul meu
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210
Psihologia carierei - Valeria Negovan
29,25 lei
PRP: 39,00 lei (-25%)

Psihologia carierei - Valeria Negovan

Psihologia carierei - Valeria Negovan
-25%
Preț: 29,25 lei
PRP: 39,00 lei (-25%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai sus.
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 20 Ian. 2022
ISBN: 9789737288172
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 285
Format: 165x235
Categoria: Stiinte

DESCRIERE

Prin caracterul informatiilor pe care le contine (predominant teoretic, de tip manual universitar) cartea Psihologia carierei isi configureaza ca arie de adresabilitate in primul rand categoria specialistilor, actuali sau viitori (respectiv studenti), in domeniile in care cariera este obiect de cercetare si interventie in relatie cu complexa constelatie care este viata omului contemporan. 
 
Initiativa de a sistematiza si articula informatiile pe care le ofera literatura de specialitate cu privire la semnificatiile conceptelor asociate notiunii de cariera este justificata de chiar evolutia acestui concept, de la impunerea lui in psihologie pana la statutul de concept-pivot al unei ramuri  aplicative a psihologiei  (psihologia carierei) si, in plus, de aprecierea ca asemenea informatii pot oferi, mai ales tinerilor, sugestii  utile cu  privire  la  gestionarea  si  autogestionarea resurselor psihice de dezvoltare personala si profesionala  prin, si in, cariera. 
 
Valeria Negovan este doctor, profesor universitar emerit (Universitatea din Bucuresti) si profesor universitar asociat (Universitatea Titu Maiorescu) cu expertiza in domenii ca psihologie generala, psihologia educatiei, psihologia invatarii, psihologia carierei, formare si consiliere profesionala, consiliere scolara, consiliere vocationala, cercetare. Autor a 34 de carti si capitole in carti, a numeroase articole publicate in reviste cu factor de impact sau  indexate BDI si in volumele proceedings indexate in baze de date internationale reprezentative ale conferintelor internationale; Laureat Profesor Bologna (2015), distinctie decernata de Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

32,30 lei
PRP: 38,00 lei (-15%)
Created in 0.108 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.