Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Puncte cardinale indepartate. Bucuresti–Helsinki–Tokyo–Canberra - Constantin Vlad

Puncte cardinale indepartate. Bucuresti–Helsinki–Tokyo–Canberra - Constantin Vlad
-10%
Preț: 32,40 lei
36,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 15 Apr. 2020
ISBN: 9786065373150
Anul publicării: 2017
Ediția: 2
Pagini: 352
Categoria: Memorialistica
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Aceasta editie apare sub un titlu intr-o masura schimbat. Anume, in prima editare cartea s-a numit Puncte Cardinale Indepartate: Helsinki – Tokyo – Canberra. Cu subtitlul „Note ale unui fost ambasador al Romaniei”. Titlul editiei de fata reflecta mai adecvat cuprinsul cartii. Aceasta, intrucat la punctele cardinale este adaugat Bucurestiul, al carei reprezentant diplomatic am fost in capitalele respective, in plus unele actiuni descrise precedand sau avand loc dupa angajarea mea in serviciul diplomatic al tarii.
Sper ca cititorul de azi sa gaseasca interesanta urmarirea acestor pagini, care cuprind descrieri, experiente, impresii ale unui diplomat insarcinat sa reprezinte Romania in trei tari, apartinand nu numai geografic unor continente diferite, dar in mare masura unor civilizatii specifice. Incredintez cartea tiparului, cu speranta, ca ea va raspunde unui astfel de interes. Il asigur pe cititor ca ceea ce se scrie intre copertile ei este reprodus cu onestitate si acuratete, elementele – inevitabile! – de subiectivitate ramanand in limitele normale ale unei scrieri care se vrea o expresie a unor realitati, fapte, si a reflectiei asupra acestora.
Daca acest tel urmarit de mine in calitate de autor va fi atins o va arata destinul cartii, mai concret ecoul sau in randul celor interesati de literatura memorialistica, in acest caz dedicata unui domeniu atat de specific si incitant cum este diplomatia.
 
Constantin Vlad
Sinaia, vara anului 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.052 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.