Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Simulare Bacalaureat 2021 - Limba si literatura romana, clasa a XI-a - Toate profilurile - Ed. Delfin

Simulare Bacalaureat 2021 - Limba si literatura romana, clasa a XI-a - Toate profilurile - Ed. Delfin
Preț: 31,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 8 Oct. 2020
ISBN: 9786069931905
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 240
Format: 17x24
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Simulare Examenul de Bacalaureat National 2021 - Limba și literatura romana, Clasa a XI-a - Filiera teoretica – Profilul real si umanist, Filiera tehnologica, Filiera vocaționala – Toate profilurile

 

Simularea Examenului Naţional de Bacalaureat 2021 pentru elevii claselor a XI-a aduce, la proba scrisă a disciplinei Limba şi literatura română, un element de noutate în ceea ce priveşte structura subiectului. Prin ceIe 60 de teste, pe care prezenta lucrare le conţine, ne propunem să venim în sprijinul vostru, al elevilor şi al profesorilor deopotrivă, atât pentru a vă familiariza cu noul tip de subiect, cât şi pentru a vă facilita orientarea învăţării spre atingerea competenţelor de evaluat.

 

Astfel, parcurgând cele 60 de modele propuse, aveţi posibilitatea:

 

  • de a vă familiariza cu diversele tipuri de texte vizate de Subiectul I (text nonliterar, memorialistic, epistolar, jurnalistic, juridic-administrativ, ştiinţific, argumentativ);

 

  • de a exersa strategiile de înţelegere şi de interpretare a unui text literar, prin raportare la epoca în care acesta a fost scris, la curentul cultural sau literar, competenţă evaluată prin Subiectul al II-Iea;

 

  • de a vă orienta studiul individual spre a sintetiza cunoştinţele despre textele studiate, aparţinând unor autori canonici, într-un eseu care vizeazaă aspectele de analiză tematică, structurală şi stilistică a operei Iiterare, competenţă vizată de Subiectul al III-lea.

 

De asemenea, toate modelele sunt însoţite de sugestii de rezolvare, astfel încât soluţiile pe care Ie-am propus să vă permită o autoevaluare obiectivă, prin raportare la exigenţele probei din cadrul simulării.

Vezi și alte cărți: Bacalaureat

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.130 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.