Mosii Delfin
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Supravietuitoarea. Biografia autentica a patru generatii de femei - Viorica Sima

Supravietuitoarea. Biografia autentica a patru generatii de femei - Viorica Sima
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786067117752
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 306
Categoria: Memorialistica

DESCRIERE

Supravietuitoarea. Biografia autentica a patru generatii de femei - Viorica Sima 
 
Timpul este cel care ne păcăleşte cel mai mult şi cel de care trebuie să ne fie teamă. Trece atât de repede, încât nu-ţi dai seama. Şi odată cu el tot ce suntem, ce am fost şi ce am făcut în viaţă. Nu realizezi când ai trecut de la copilărie la adolescenţă, apoi la tinereţe şi, în final, la cea mai urâtă parte a vieţii: bătrâneţea. Apoi urmează, inevitabil, moartea, dispariţia celui care a fost un om, care a trăit cu bune şi rele, a iubit, a plâns sau a râs, şi a lăsat ceva în urma lui, la fel, bun sau rău. Nu cred că eu am fost, în toată viaţa pe care am trăit-o, o persoană fără greşeli. Am avut şi eu răutăţile mele, specifice vârstei. 
Apropiindu-mă de sfârşitul călătoriei pe Terra am hotărât să pun pe hârtie momentele vieţii mele şi trăirile personale, pentru urmaşii mei. Astfel, dorinţa mea e să-şi amintească, din când în când, că am existat şi eu pe acest pământ şi am avut o viaţă zbuciumată, cu suişuri şi coborâşuri, cu drame şi momente ilare care le vor reţine atenţia. 
Este povestea vieţii mele şi a strămoşilor mei, cu micile bucurii şi multele necazuri şi pe care am fost îndemnată de multe ori s-o scriu, dar am găsit abia acum momentul. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5893 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.