Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Tapigeria cartea 2: Al doilea asediu - Henry H. Neff

Tapigeria cartea 2: Al doilea asediu - Henry H. Neff
-30%
Preț: 34,99 lei
49,99 lei (-30,01%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 13 Iul. 2020
ISBN: 9789731039961
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 508
Categoria: Beletristica
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Numele flăcăului care va pune mâna pe arme chiar în acea zi va fi rostit de toată Irlanda, dar viaţa lui va fi una scurtă. Forţe puternice încearcă să preia controlul asupra Cărţii lui Thot, în ale cărei pagini se găseşte cheia pentru crearea - sau dezvăluirea - originilor existenţei. Sub supravegherea lui Cooper, agentul cel mai bun de la Rowan, Max McDaniels şi David Menlo încearcă să protejeze Cartea de demonul Astaroth, care s-ar folosi de secretele ascunse în ea pentru a aduce suferinţă în lume. Şi cum Astaroth a reuşit să se elibereze după secole de întemniţare, lumea din afara Rowanului a devenit ostilă: lucruri neştiute şi întunecate zgârie la ferestre, guvernele cad unul după altul. Departe de casă, izolaţi în spatele liniilor inamice, Max şi aliaţii săi trebuie să călătorească prin toată Europa, să descindă în fabulosul Atelier de la Frankfurt, să răzbească prin cotloanele întunecate ale Pădurii Negre şi, în cele din urmă, să treacă... de vălurile lumii noastre

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.128 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.