Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Teste de evaluare formativa - Matematica - clasele VII-VIII - OPTIMIZATOR DE INVATARE

Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Culegerea Teste de evaluare formativa - Matematica - clasele VII-VIII - OPTIMIZATOR DE INVATARE, este un auxiliar care vine în sprijinul tuturor celor implică în procesul de evaluare didactică: profesori, elevi, parinți.

 

Lucrarea de față:
• cuprinde 40 de teste pentru evaluarea curentă, sumativa și recapitulativă grupate pe unitați de învățare și câte 4 modele de teză pentru fiecare clasă;
• este realizată în conformitate cu programa școlară în vigoare;
• are în componența testelor itemi de completare și itemi subiectivi de rezolvare de probleme;
• facilitează activitatea de evaluare pe care trebuie să o realizeze profesorul în procesul didactic;
• facilitează autoevaluarea elevilor, toate testele fiind însoțite de răspunsuri, indicații și soluții;
• asigură o recapitulare completă și eficientă atât a materiei studiate în cadrul fiecărei unități de învățare, cât și în vederea pregătirii pentru evaluările sumative semestriale;
• este un instrument de lucru „prietenos”, util elevilor pe toată durata celor doi ani de școală, reprezentând o alternativă de evaluare rapida și eficientă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.060 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.