Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Vremea in schimbare – Liviu Antonesei

Vremea in schimbare – Liviu Antonesei
-10%
Preț: 21,60 lei
24,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 8 Apr. 2020
ISBN: 9786069088456
Anul publicării: 2019
Pagini: 268
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Interviuri cu: Mihai Ursachi, Neculai Spirilote, Dan Petrescu, Vasile Gogea, Virgil Magureanu, Al. Paleologu, Paul Goma, Mircea Iorgulescu, Monica Lovinescu si Virgil Ierunca, Mihai Dinu Gheorghiu.

„Imaginea de atunci a fost cea pe care cred ca au avut-o toti – si noi romanii, si intreaga Europa, si intreaga lume. De entu-ziasm pentru o izbucnire care avea un caracter eroic, fermecator. Tot tineretul in blugi, cu vorbele sale de spirit, cu gratia sa juvenila, asumind si infruntind primejdia, opunindu-se mitralierelor si carelor de asalt, cu umor si fara frica, cu o eleganta pe care as numi-o mozartiana. Pentru ca, la ei ca si la Mozart, era gratie si farmec si frivolitate aparenta pe o tema fundamentala care era moartea. Lucrul asta nu putea sa nu ne exalte si, dintr-odata, noi, toti romanii, dintr-odata, printr-un singur gest, ca printr-o bagheta magica, am fost vindecati de cumplitul nostru complex al lasitatii.” Al. Paleologu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.