Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
Seturi LEGO®
Jucarii de plus
Papusi si accesorii
Plusuri funny
Jocuri si jucarii din lemn
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Puzzle-uri
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Ursuleti de plus

Culegeri Matematica Clasa 5, sem. 1+2

Culegeri de matematica clasa 5

 

Matematica este considerata o materie grea de majoritatea elevilor, motiv pentru care de multe ori unii abandoneaza in incercarea de a intelege concepte care aparent par foarte complicate. Capacitatea profesorului de a sustine si motiva elevii si materialele auxiliare potrivite pot transforma si rezolva aceasta situatie, iar scolarii pot invata ca exista rezolvari chiar si pentru cele mai dificile probleme.

 

Libraria Delfin are in oferta o serie de auxiliare scolare tip culegere matematica clasa 5, ale caror tematici si abordari sunt conforme cu programa scolara si acopera materia fie intr-un singur volum pentru ambele semestre, fie in volume separate pentru semestrul 1 si 2. In unele dintre culegeri se abordeaza si problematici de stiintele naturii si explorarea mediului pentru transfer de cunostinte dintr-un domeniu in altul sau trateaza separat in acelasi volum matematica, biologie si fizica, fie prin exercitii si probleme pentru pregatire intensiva a examenului de evaluare nationala, fie in caiete de tip jurnal de vacanta. Puteti comanda culegere matematica clasa 5 online de pe Libraria Delfin sau orice alt material de care elevul are nevoie la acest nivel. Tipurile de materiale auxiliare sunt detaliate mai jos.

 

 

Culegere matematica clasa 5 pentru toate nevoile de invatare

 

Pentru alegerea auxiliarului potrivit nevoilor de studiu ale elevului, Libraria Delfin pune la dispozitie o serie de culegeri si alte materiale adaptate programei scolare si varstei elevilor, care pot fi folosite la clasa, la pregatiri in afara orelor de curs sau pentru studiu individual. Gasiti o gama larga de materiale din care puteti alege, incepand de la culegeri care acopera si partea teoretica pe langa cea de exercitii si probleme, materiale organizate sub forma de teme recapitulative, carti axate separat pe artimetica, algebra si geometrie.

 

Pentru elevii care fac parte din cercurile de matematica, exista culegeri de exercitii si probleme care se adreseaza lor, iar daca acestia doresc sa exerseze singuri, s-au editat materiale pentru lucru fara profesor. Deoarece invatarea este un proces continuu, in perioadele fara ore de curs la scoala elevii sunt sfatuiti sa foloseasca materialele de tip caiet sau jurnal de vacanta, iar din titluri recomandam „Vacanta in jurul lumii” sau „Ocolul Pamantului pe urmele matematicii”.

 

Bineinteles, nu lipsesc culegerile de tip matematica distractiva clasa 5 sau ghiduri de pregatire pentru evaluare in format CD, pentru a apropia elevii de materie si a le deschide orizontul invatarii prin joc si cu suport tehnologic apropiat de resursele de acest fel la care au acces din ce in ce mai mult.

 

Abordarile mai nonconformiste ale materiei includ titluri precum culegere matematica clasa 5 Paralela 45 „Matematica nu e naspa. Cum sa supravietuiesti matematicii de nivel mediu fara sa-ti pierzi mintile sau sa-ti mananci unghiile” scrisa de Danica McKellar, actrita si matematician co-autoare a unei teoreme matematice care ii poarta numele (Teorema Chayes-McKellae-Winn). Cartea acopera partea teoretica prin explicarea unor concepte matematice, ofera exemple din viata cotidiana pentru a le aplica, sfaturi si ghid de rezolvare a problemelor, horoscop matematic si teste de personalitate matematica.

 

Auxiliare matematica clasa 5 pentru performanta si pentru usurarea procesului de invatare

 

Oferta noastra include si materiale pentru pregatirea tezelor semestriale tip culegere matematica clasa 5 semestrul 1 si culegere matematica clasa 5 semestrul 2, sau a examenului de evaluare nationala conforme cu programa scolara.

 

Odata cu inaintarea in fiecare an scolar, elevii pot incepe sa participe la din ce in ce mai multe olimpiade, concursuri scolare si sa faca parte din centre de excelenta. Pentru acestia, Libraria Delfin are in oferta materiale de pregatire si culegeri continand subiecte ale concursurilor din anii precedenti si sunt oferite auxiliare tip culegere matematica clasa 5 cu rezolvari complete si detaliate. Exemple de concursuri pentru care oferim culegeri pentru pregatire sunt Cangurul, Euclid, concursul interjudetean „Dimitrie Pompeiu”.

 

De asemenea, seria de auxiliare cuprinde materiale care ii ajuta pe elevi sa poata memora cat mai repede si mai usor. Se pot folosi fise de lucru diferentiate, sinteze, harti mentale, dictionar de formule matematice pentru clasele 5-8, pe langa caietele de vacanta si caietul elevului. Exista si posibilitatea realizarii unui portofoliu cu ajutorul auxiliarelor redactate asa incat sa conduca spre acest rezultat.

 

Pentru elevii de la scolile cu predare in limba germana, gasiti in oferta noastra si material redactat in aceasta limba.

✅ Culegere matematica clasa a 5 a

Libraria Delfin vine in intampinarea elevilor de clasa a 5 a si a profesorilor cu o gama diversificata de culegeri si auxiliare de matematica pentru testarea si imbunatatirea notiunilor predate. De asemenea, in oferta noastra sunt incluse titluri special create pentru pregatirea concursurilor scolare si a olimpiadelor de matematica.

✅ Exercitii, probleme si rezolvari - matematica clasa a 5 a

Elevii au la dispozitie volume ce le permit sa resolve probleme diverse, gandite pe baza programei scolare sip e unitati de invatare. Acestea includ explicatii si rezolvari ale exercitiilor ce au rolul de a explica elevilor modul de rezolvare a problemelor.

✅ In cat timp se pot livra culegerile si auxiliarele de matematica clasa 5?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite auxiliare, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1300 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.