Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura Economica reduceri pe site-ul www.librariadelfin.ro

  • 674 cărți
Editura Economică este o societate cu capital integral privat, înfiinţată în 1993, care şi-a câştigat pas cu pas un loc bine definit şi de mare prestigiu în peisajul editorial românesc. Ea a reusit să-şi apropie un cerc larg de cititori şi un segment din ce în ce mai important pe piaţa cărţii. Răspunzând unor stringente nevoi de informare şi pregătire generală şi de specialitate, Editura Economică a publicat, până în prezent, peste 1000 de lucrări cu profil didactic şi pentru uzul economiştilor. Lucrările editate au stârnit interesul publicului prin bogaţia şi diversitatea informaţiei oferite, valoarea practică şi aplicativă a metodologiilor publicate, abordarea modernă şi sintetică a temelor dezbătute de către autori, precum şi prin spectrul larg şi bogat al dezbaterilor din comunitatea ştiintifico-economică. Fiecare carte din seriile (disciplinele) editurii se remarcă prin:
  • furnizarea de informaţii concise şi accesibile, care nu se fac exponentele nici unui curent economic particular;
  • folosirea a numeroase cazuri exemplificative în susţinerea fiecărui subiect teoretic;
  • ilustrarea grafică deosebită a cunoştinţelor - cheie din fiecare segment de disciplină tratat;
  • furnizarea de studii comparative privind abordarea curentelor de gândire economică la nivel european şi global.
Cărţile apărute sub egida Editurii Economice excelează printr-o aleasă ţinută grafică dublată de o imprimare tipografică la nivelul standardelor calitative cele mai înalte. Grupul nostru editorial a publicat, de-a lungul anilor, traduceri ale unor lucrări economice fundamentale, apărute la prestigioase Case de Edituri din Germania, Marea Britanie, Franţa, Japonia, Canada, Statele Unite şi Austria.
Editura Economică - o editură ce vine întotdeauna în întâmpinarea dorinţelor şi preocupărilor cititorilor avizaţi, un partener indispensabil pentru toţi cei interesaţi de informarea rapida şi completă în domeniul ştiinţei şi practicii economice 
Editura Economică dispune, în prezent, de cea mai bogată ofertă de manuale şcolare, cărţi specializate, dicţionare, tratate universitare, manuale şi cărţi de popularizare în domeniul informaticii din ţară.
Editura Economică Preuniversitaria editează manuale pentru liceu şi auxiliare curriculare cu avizul Ministerului Educaţiei Cercetării şi Tineretului.
Editura Economică Distribuţie, componentă a Grupului Editorial „Economica“ este axată pe distribuţia produselor editoriale de profil. Orice comandă sosită prin telefon, fax, poştă, e-mail sau internet se onorează în ţară şi în străinatate în timp record. În România, clientul va onora (ramburs) costul coletului cu produsele editoriale dorite. Pentru străinatate, costul cărţilor expediate se calculează în Euro, la cursul BNR din ziua facturării, la aceasta adăugându-se costul expediţiei poştale par-avion (în Euro). Pentru comenzile mari, Editura Economică Distribuţie are dezvoltat şi sistemul expediţiilor prin curier-rapid, cu maşini având capacitatea de 500-3.000 kg.
Created in 0.113 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.