Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Avantajul încrederii în propriile forţe şi abilităţi

Avantajul încrederii în propriile forţe şi abilităţi
-10%
Preț: 35,91 lei
39,90 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Expediere estimată: Miercuri, 26 Feb. 2020
ISBN: 9789738495791
Anul publicării: 2017
Pagini: 254
Format: 20x13
Categoria: Sfaturi Practice

DESCRIERE

Dacă ai avea garanția succesului ce ți-ai dori să faci cu viața ta? Care ar fi obiectivul cel mai măreț pe care ţi-ai propune să-l realizezi? Garanția succesului este data de nivelul încrederii tale în propriile forțe. Mărimea obiectivelor pe care ți le propui, energia şi determinarea cu care te concentrezi pe atingerea lor dar şi de nivelul de perseverență cu care depăşeşti fiecare obstacol, toate sunt determinate de nivelul încrederii tale în propriile forțe. Şi cu cât nivelul încrederii tale în propriile forțe este mai mare cu atât vei avea succesul garantat. 
   Citind această carte puternică și practică, construită pe o fundație realizată din experiență căpătată în urmă instruirii a peste 5 milioane de executivi şi tot atâția antreprenori ambițioși din peste 60 de țări, vei învață cum să-ți dezvolți încrederea în propriile forțe pentru a avea succesul garantat în orice sferă a vieții tale. Brian Tracy îți ghidează atent pașii şi te asistă în construirea unei fundații solide a încrederii în propriile forțe și abilități descoperiind:
   - Cum să trăiești în concordanță cu valorile tale pentru a ajunge tot ce poți fii tu mai bun 
   - Cum să-ți stabilești cu claritate obiectivele, cum să planifici pas cu pas realizarea lor și cum să obții victoria 
   - Cum să te dedici domeniului ales și să te angajezi în dezvoltarea ta permanență 
   - Cum să-ți programezi mintea subconștientă de a răspunde într-un mod pozitiv şi constructiv oricăror provocări de orice dificultate ar fi ele 
   - Cum să-ți minimizezi defectele și să-ți maximizezi calitățile pentru obținerea unor performanțe deosebite 
   - Cum să-ți dezvolți un nivel incredibil de curaj și perseverență 
   Cu dobândita încredere de nezdruncinat în propriile forțe vei ieşi din zona de confort şi-ți vei asuma riscuri, vei deveni o persoană de acțiune, vei depăşi orice obstacol, vei escalada orice înălțimi şi vei realiza orice obiectiv îți vei seta în minte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.