Mosii Delfin
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Consideratii teoretice privind antrenamentul de viteza - Dantis Ionut

Consideratii teoretice privind antrenamentul de viteza - Dantis Ionut
PRP: 18,90 lei (-20%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 15,12 lei
Diferență: 3,78 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 84
Categoria: Sfaturi Practice

DESCRIERE

Consideratii teoretice privind antrenamentul de viteza - Dantis Ionut
 

Opțiunea pentru tema lucrării are la baza preocuparile pentru atletism, precum și acumularile realizate în facultate pentru înțelegerea științifică a acestui sport și a metodicii de pregatire a viitorilor  atleți. Din rațiuni didactice, lucrarea am facut-o, cu prioritate, asupra antrenamentului de viteză. Pregatirea viitorului atlet presupune învătarea unui complex de exerciții coroborată cu însușirea unor elemente tehnice cât și tactice care formează, împreună, personalitatea sportivului.

Această lucrare se adresează în mod special atleților care practică alergarea de viteză,  profesorilor de educatie  fizică și sport și mai ales antrenorilor de atletism. Lucrarea  studiază atât componentele de bază ale atetismului cât și aplicarea antrenamentului de viteză atat la copii din scoli câși la cei care fac performantă, atleți care practică probele de viteză.  

Lucrarea reprezinată un aport teoretic la îmbogătirea cunostintelor, priceperilor șideprinderilor copiilor cât și atleților care practică această ramură sportivă, dar mai ales a celor care îi formează, profesor-antrenor.

Aceasta lucrare a fost realizată din prisma teoreticianului,  care a dorit să vină cu ceva nou despre acest sport și să largescă orizonturile legat de antrenamentul de viteză.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.6916 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.