Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Elemente de drept penal al afacerilor - Gheorghe-Iulian Ionita

Elemente de drept penal al afacerilor - Gheorghe-Iulian Ionita
-5%
Preț: 33,25 lei
35,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786062605124
Anul publicării: 2016
Pagini: 262
Categoria: Carti drept
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Problematica supusa analizei poate fi sistematizata in doua parti. In prima parte sunt lamurite conceptele cheie, respectiv „criminalitate a afacerilor” si „drept penal al afacerilor”, precum si locul si continutul dreptului penal al afacerilor. In a doua parte sunt analizate textele de incriminare a faptelor la regimul afacerilor, atat cele specifice, cat si unele dintre cele comune, si anume: cele la regimul societar si cel al concurentei; cele la regimul financiar, fiscal, vamal ori cel privind circulatia bunurilor; cele de coruptie, asimilate acestora si impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene; cele la regimul datelor, programelor si sistemelor informatice si cel al comertului electronic; cele la regimul proprietatii intelectuale; cele la regimul mediului. Analiza textelor de incriminare este condensata, asigurand o insusire facila si corecta a elementelor; suplimentar, sunt evidentiate modificarile acestor texte prin punerea in aplicare a dispozitiilor Codului penal 2009.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.099 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.