Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Manual pentru clasa a XII-a Limba 1, Curs pentru limba engleza, Upstream Proficiency C2 - Virginia Evans

Manual pentru clasa a XII-a Limba 1, Curs pentru limba engleza, Upstream Proficiency C2 - Virginia Evans
-10%
Preț: 40,50 lei
45,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2009
Ediția: 1
Format: Paperback
Categoria: Manuale scolare
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Curs general pentru invatarea limbii engleze, nivel liceal, clasa a XII-a, este structurat in 5 module, fiecare incluzand 2 unitati de invatare. Fiecare modul dezvolta o anumita tema, intr-un mod atractiv prin intermediul ilustratiei, a tematicii si a modului de abordare a acesteia. Manualul dezvolta cele patru abilitati: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activitati interactive, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala si exercitii lexicale ce prezinta si activeaza vocabularul ce include expresii uzuale, proverbe, verbe frazale, prepozitii si expresii cu forma fixa, texte din surse contemporane, insotite de exercitii ce incurajeaza lectura si discutia etc. Fiecare unitate se incheie cu activitati de scriere precedate de analiza structurii unui anumit tip de compunere si modele, iar fiecare modul se incheie cu o sectiune de recapitulare si autoevaluare. Interesul pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul activitatilor de cultura generala din universul anglofon si a celor de literatura prezente in fiecare unitate. Dezvolta abilitatile de studiu si de participare la un examen si include un test complet pentru examenul de CPE Cambridge, al carui rol este de a incuraja si motiva in procesul de invatare a limbii engleze. Manualul este conceput conform principiilor Cadrului European de Referinta, nivelul C2, si este aprobat de Ministerul Educatiei si Tineretului pentru clasa a XII-a, L1. Se mai adreseaza elevilor si adultilor ce se pregatesc pentru examenul CPE Cambridge.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.120 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.