Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Matematici speciale - Cristian Vladimirescu

Matematici speciale - Cristian Vladimirescu
Preț: 92,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 21 Apr. 2021
ISBN: 9786061416560
Anul publicării: 2021
Pagini: 518
Categoria: Stiinte
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea se adreseaza in principal studentilor de la facultatile cu profil tehnic si contine elemente din urmatoarele domenii ale matematicii: Analiza complexa, Ecuatii diferentiale ordinare, Serii Fourier, Transformata Laplace, Transformata Fourier, Transformata Z. 

Datorita numeroaselor aplicatii intalnite in modelarea matematica a diferitelor fenomene ale lumii reale, aceste capitolele s-au bucurat intotdeauna de un interes major.

Fiecare capitol prezinta cadrul teoretic de lucru, in care sunt prezentate definitiile notiunilor noi, rezultatele si proprietatile de baza ale acestora, majoritatea fiind insotite de demonstratii complete si ilustrate prin exemple rezolvate in detaliu, pentru o mai buna intelegere a tuturor aspectelor prezentate.

Prin aspectele teoretice studiate, prin exemplele si prin exercitiile rezolvate ori propuse spre rezolvare din fiecare capitol, cartea reprezinta un instrument util pentru pregatirea in vederea sustinerii diferitelor examene sau concursuri studentesti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.082 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.