Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Pachet Evaluarea Nationala 2024. Limba si Literatura Romana si Matematica, clasa a 8-a - Florentina Samihaian, Florin Antohe

PRP: 66,00 lei (-12%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 58,08 lei
Diferență: 7,92 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Vineri, 26 Apr. 2024
ISBN: 9636
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 312+176

DESCRIERE

1. Teste pentru succes. Evaluarea Nationala Limba si Literatura Romana clasa 8 - Florentina Samihaian, Sofia Dobra

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei prin Ordinul nr. 3014 din 04. 01. 2023 si se regaseste la pozitia nr. 70 din anexa Ordinului.


Volumul se adreseaza elevilor clasei a VIII-a care se pregatesc pentru evaluarea nationala, prezenta editie fiind in conformitate cu programa scolara valabila incepand cu anul scolar 2022-2023. Testele si baremele urmeaza indeaproape ultimul model de subiect publicat de Ministerul Educatiei pentru examenul din 2023.
Lucrarea cuprinde:
• o serie de recomandari generale privind proba de limba si literatura romana, in care sunt prezentate cerinte posibile pentru fiecare subiect si sugestii de abordare a fiecarui tip de item;
• rezolvarea testului dat la examen in iunie 2022, cu sfaturi de abordare a exercitiilor;
• modelul de subiect oficial pentru examenul din 2023 (varianta si barem), cu indicatii utile pentru elevi;
• 30 de teste de antrenament, insotite de bareme detaliate;
• cate o secventa de autoevaluare la finalul fiecarui test, care ii ajuta pe elevi sa identifice aspectele pe care trebuie sa le aprofundeze;
• programa scolara pentru examen.

 

2. Evaluarea Nationala Matematica 2024. Teste de parcurs clasa a 8-a - Florin Antohe

Lucrarea este in conformitate cu programa scolara pentru Evaluarea nationala, disciplina matematica, aprobata prin Ordinul de ministru nr. 4730 din 18 august 2022.

Culegerea este alcatuita din 41 de teste elaborate respectand noua programa si structura pentru examenul de Evaluare nationala in stricta concordanta cu modelul propus de minister.
Primele 33 de teste propuse in culegere au fost ordonate astfel incat sa poata fi rezolvate integral de elevii clasei a VIII-a pe parcursul intregului an scolar. Primul test respecta intru totul modelul propus de minister, acesta fiind redactat inclusiv cu spatiul aferent rezolvarii subiectelor. Urmatoarele doua teste sunt concepute din materia parcursa de elevi pana la finalul clasei a VII-a, motiv pentru care pot fi rezolvate integral inca de la inceputul anului scolar. Restul testelor pot fi lucrate gradual pana la finalul anului scolar, deoarece notiunile predate pe parcursul clasei a VIII-a sunt introduse treptat, in ordinea predarii.  

Autorii au incercat pe cat posibil sa abordeze in cadrul testelor propuse o gama cat mai variata de cunostinte din programa pentru examen. Primele 33 teste sunt insotite de bareme de evaluare si notare, concise, care aleg metoda cea mai simpla, fiind accesibile elevilor. Ultimele 8 teste nu sunt insotite de bareme de evaluare si notare si ii propun elevului sa isi verifice cunostintele, rezolvand inclusiv cele 3 teste tematice. Astfel, atat elevii, cat si parintii acestora pot calcula cu usurinta punctajul obtinut dupa rezolvarea fiecarui test.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5850 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.