Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Scurta incursiune in esenta macroeconomiei. Editie revizuita si tradusa - Oana Simona Caraman-Hudea

Scurta incursiune in esenta macroeconomiei. Editie revizuita si tradusa - Oana Simona Caraman-Hudea
-5%
Preț: 29,45 lei
31,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 29 Oct. 2020
ISBN: 9786062612535
Anul publicării: 2020
Pagini: 207
Categoria: Stiinte
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Prezenta lucrare este dedicata tuturor celor interesati in deprinderea unor cunostinte fundamentale in sfera economiei, privita din perspectiva nationala, indiferent daca acestia se afla in postura de studenti in stiinte sociale sau sunt doar persoane dornice sa inteleaga mecanismele de functionare ale unei economii. Continutul lucrarii este redat in mod sintetic si clar structurat, fiind impartit in unsprezece capitole, distincte unele de alte, dar interconectate in acelasi timp. Daca primele doua capitole creioneaza o imagine de ansamblu, prin reliefarea teoriilor centrale ale gandirii economice moderne, urmatoarele opt capitole trateaza variabile economice cheie, precum cererea si oferta agregata, la nivel de bunuri si servicii, forta de munca si moneda, somajul si inflatia, dar si instrumente de politica macroeconomica, ce pot fi utilizate de autoritatile abilitate, in functie de etapa ciclului economic, in vederea sustinerii unei evolutii economice favorabile. In cele din urma, dar nu mai putin important, cel de-al unsprezecelea capitol este dedicat unei abordari ceva mai aplicate a anumitor aspecte teoretice descrise anterior, prin prisma a trei modele macroeconomice de baza binecunoscute, urmarindu-se crearea unei viziunimai realiste, prin unificarea informatiilor deja acumulate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.078 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.