HOT Books for HOT Days
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Teste rezolvate pentru reusita la titularizare educator-puericultor - Cristina Andris

Preț: 68,25 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Marți, 23 Iul. 2024
ISBN: 9786064713445
Anul publicării: 2024
Categoria: Stiinte

DESCRIERE

Ce trebuie sa stiti pentru a trece cu brio examenul de TITULARIZARE 2024 pe postul de EDUCATOR-PUERICULTOR

Va propunem acum 25 de teste insotite de rezolvari si indicatii pentru obtinerea notelor maxime care va pregatesc pentru:

  • cunoasterea continuturilor fundamentale de limba si literatura romana;
  • cunoasterea noilor tendinte in evolutia educatiei timpurii, atat din punctul de vedere al pedagogiei, cat si al curriculumului pentru educatia timpurie a copiilor sub 3 ani;
  • aplicarea noilor directii ale metodicii desfasurarii activitatilor instructiv-educative in cresa;
  • demonstrarea capacitatilor necesare pentru proiectarea, realizarea si evaluarea activitatilor instructiv-educative;
  • dovedirea abilitatilor de comunicare, empatice si de cooperare in vederea educarii timpurii a copiilor de pana la 3 ani. 


Cui se adreseaza lucarea, ce probleme rezolva, cum? Lucrarea Teste rezolvate pentru reusita la titularizare EDUCATOR-PUERICULTOR se adreaza educatorilor-puericultori si, respectiv, suplinitorilor care vor sa devina titulari prin participarea la examenul de titularizare. Nota pentru Titularizare pe post (angajare nelimitata) impune promovarea examenului cu minimum 7, iar postul de suplinitor se poate obtine cu note de minimum 5 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala profilului postului. Educatorul-puericultor este persoana calificata pentru nivelul de educatie anteprescolara (0-3 ani), derulata in cadre institutionale, cum ar fi cresele, gradinitele, cluburile, centrele de zi sau centrele de recreere si joaca. 

  •  Lucrarea vine in sprijinul candidatilor la examenul de titularizare pe postul de educator-puericultor.
  •  Contine 25 de teste rezolvate complet, conforme programei de titularizare pentru examenul de educator-puericultor.
  •  Ofera explicatii si indrumari pentru rezolvarea in timp util, cu rezultate maxime.


Cerinte de examen. Rezolvari pentru reusita

Modelul elaborat de Ministerul Educatiei pentru proba scrisa la limba si literatura romana, introducere in pedagogie – educatie timpurie si curriculumul pentru educatia timpurie a copiilor sub 3 ani, metodica desfasurarii activitatilor instructiv-educative in cresa (educator-puericultor in limba romana) contine cate 3 subiecte obligatorii insumand 90 de puncte, 10 fiind oferite din oficiu.

Subiectul I: 30 puncte, conform tematicilor din programa in vigoare, respectand bibliografia indicata in programa
A. Limba romana -15 puncte - Contine un text pe baza caruia trebuie rezolvate diverse tipuri de exercitii (7), fiecare avand un barem fix. Rezolvarea lor corecta si completa asigura obtinerea a 15 puncte. 
B. Literatura romana - 15 puncte - Presupune redactarea unui eseu de 300-400 de cuvinte, structurat sau argumentativ pe baza unui text al unui scriitor studiat. Obtinerea celor 15 puncte acordate este conditionata de respectarea unor repere precizate in tema.

Subiectul al II-lea: 30 puncte - Solicita candidatului redactarea unui eseu de o intindere fixa, pe o tema data, cu respectarea unor repere impuse. (Tematica pentru Introducere in pedagogie – educatie timpurie si Curriculumul pentru educatia timpurie a copiilor sub 3 ani)

Subiectul al III-lea: 30 puncte - Tematica pentru Metodica desfasurarii activitatilor instructiv-educative in cresa
Solicita descrieri ale unor concepte, definitii, exemplificari activitati, exprimarea argumentata a unui punct de vedere.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.4383 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.