Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Tratat de educatie fizica - Eugeniu Scarlat, Mihai Bogdan Scarlat

Tratat de educatie fizica - Eugeniu Scarlat, Mihai Bogdan Scarlat
-10%
Preț: 34,68 lei
38,53 lei (-9,99%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 29 Oct. 2020
ISBN: 9789733029151
Anul publicării: 2011
Pagini: 311
Categoria: Stiinte
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea se adreseaza profesorilor de specialitate care predau Educatia fizica in invatamantul preuniversitar. Aceasta ofera solutii metodico-practice privind proiectarea si evaluarea demersului didactic intr-o maniera specifica formarii de competente, respectandu-se prevederile curriculumului national scolar in domeniul educatiei fizice, si solutii de optimizare a predarii continuturilor specifice. In acest sens, lucrarea cuprinde metode si mijloace de instruire, insotite de un bogat material intuitiv, pentru predarea tuturor continuturilor prevazute in programele scolare.
De asemenea, sunt oferite sugestii privind organizarea activitatii catedrei de educatie fizica, precum si a modului de intocmire a caietului personal al profesorului de specialitate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.