Editurile lui Florar
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
Seturi LEGO®
Jucarii de plus
Papusi si accesorii
Plusuri funny
Jocuri si jucarii din lemn
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Puzzle-uri
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Ursuleti de plus

▷ Manuale si culegeri de Matematica clasa 6 anul 2023-2024

Auxiliare si culegeri de matematica clasa a 6 a

Culegere matematica clasa 6 este o sursa excelenta pentru exersarea si intelegerea informatiilor primite in timpul lectiilor de la scoala, dar si pentru atingerea performantei. Totodata, culegerile sunt preferate de profesori pentru aprofundarea materiei in clasa, aceastea fiind structurate in conformitate cu programa scolara.

 

Matematica este cunoscuta pentru beneficiile pe care le aduce asupra elevilor care sunt in formare, dezvoltandu-le gandirea logica si creativa, capacitatea de analiza si sinteza, concentrarea, atentia la detalii si, in special, memoria. De aceea, studiul matematicii este important si necesita un suport adecvat. Culegerile aprofundeaza fiecare tema dezbatuta in manuale, ceea ce ii poate ajuta pe copiii care nu au reusit sa inteleaga pe deplin cunostintele din clasa si au nevoie de exercitii si explicatii suplimentare.

 

Libraria Delfin va pune la dispozitie o colectie impresionanta de culegeri de matematica ale unor autori celebrii si edituri preferate de profesori pentru structura si continutul lor. Puteti sa achizitionati culegere matematica clasa 6 semestrul 1 sau semestrul 2, care prezinta un continut mult mai dezvoltat si detaliat al subiectelor abordate in fiecare dintre semestre, pentru o mai buna intelegere si o mai mare retentie a informatiei. Culegerile cuprind teste si simulari de teze care ii pot ajuta pe profesori in evaluarea cunostintelor, iar pe cei mici in autoevaluare.

 

Culegerile abordeaza cele 2 ramuri principale ale matematicii, Algebra si Geometria, prin exercitii si probleme care au ca scop cladirea notiunilor de baza, folosind un limbaj accesibil si adaptat la nivelul de cunoastere al elevilor.

 

Culegeri si auxiliare matematica clasa 6 pentru progres

 

Paralela 45 va aduce mult iubita serie de lucrari MATE 2000+, destinata ciclului gimnazial, care respecta toate cerintele programei referitoare la competente generale. Culegere matematica clasa 6 paralela 45 cuprinde o gama diversa de exercitii si probleme grupate pe trei niveluri progresive: 1) intelegere; 2) aplicare si exersare; 3) aprofundare si performanta. Acestea contin si sugestii metodice de predare si invatare diferentiata, precum si posibilitatea de a elabora planuri de predare-invatare-evaluare in functie de nevoile reale ale elevilor.

 

Pe Libraria Delfin gasiti si culegere matematica clasa 6 puisor, structurata in 2 parti, Algebra si Geometrie, plus o sectiune de Solutii. Culegerea este excelenta pentru pregatirea concursurilor scolare, cuprinzand notiunile de baza din cele doua ramuri ale matematicii sub forma de exercitii si probleme cu rezultate, indicatii sau rezolvari integrale. Aceasta se adreseaza tuturor categoriilor de elevi si poate fi folosita si in clasa si in pregatirea individuala, ea devenind un instrument sigur pentru invatarea matematicii. Culegere este avizata cu numarul 74896/2002 in cadrul Comisiei Nationale de Matematica.

 

Culegere matematica clasa 6 editura art va aduce colectia Clubul Matematicienilor care cuprinde o sinteza completa, structurata a teoriei, insotita de exemple, care, în contextul frecventelor schimbări de programă şcolară, va reprezenta un sprijin consistent, atât pentru elevi, cât şi pentru profesori, în completarea manualului şcolar, numeroase exercitii pe nivele de dificultate, probleme cu pronuntat caracter aplicativ, subiecte pentru concursuri si olimpiade scolare, fise de evaluare detasabile si solutii cu explicatii detaliate.

 

Un auxiliar matematica clasa 6 va aduce o baza solida de cunostinte pe care le puteti exersa in clasa sau in timpul liber. Puteti achizitiona caiete de lucru pentru vacanta, planse cu ecuatii, fise de evaluare ce contin subiecte de teza si multe altele.

 

Culegerile si auxiliarele din oferta Libraria Delfin sunt avizate de Ministerul Educatiei si sunt realizate in conformitate cu programa scolara pentru a putea fi utilizate in clasa si in studiul individual.

 

Descopera intreaga gama de culegeri si auxiliare pe Libraria Delfin si beneficiaza de super oferte promotionale si livrare rapida.

✅ Culegere matematica clasa 6

Pe librariadelfin.ro sunt incluse cele mai cunoscute serii de culegeri de matematica pentru clasa a 6 a. Elevii si profesorii pot alege intre culegerile Mate2000+, Puisor sau Clubul Matematicienilor. In functie de obiectivul propus, elevii se pot pregati pentru consursurile scolare si olimpiade la matematica sau pot sa-si imbunatateasca cunostintele obtinute la orele de clasa.

✅ Auxiliare matematica clasa a 6 a si materiale pedagogice

Elevii si profesorii pot folosi auxiliarele de matematica pentru clasa a 6 a cu incredere. Acestea sunt create pe baza programei scolare si includ sectiuni de exercitii, probleme si teste cu explicatii si rezolvari. Exersarea cunostintelor de aritmetica, algebra si geometrie se poate realiza cu titlurile din oferta librariei.

✅ In cat timp se pot livra culegerile si auxiliarele de matematica clasa 6?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite auxiliare, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0675 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.