Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Editura Hamangiu – carti drept civil si penal actualizate

  • 749 cărți

Editura Hamanagiu s-a infiintat pe 31 martie 2006, de atunci echipa editurii a publicat sute de titluri sau editii noi: cursuri universitare, monografii, dictionare si tratate, sinteze de jurisprudenta, carti de drept, comentarii practice, culegeri de legislatie, comentarii si adnotari ale tuturor codurilor si legilor importante din Romania. Carti cu tematica juridica, adresate profesionistilor dreptului, studentilor si tuturor celor interesati de starea legilor in Romania. Conform fondatorilor editurii Hamanagiu scopul acestora este “acela de a va usura documentarea juridica, pentru ca dumneavoastra sa gasiti cele mai bune solutii.”

 

Dintre cartile Editurii Hamanagiu care sunt actualizate recent este volumul “Codul fiscal. Codul de procedura fiscala.”, actualizat la 1 octombrie 2019. Volumul Codul fiscal. Codul de procedura fiscala reuneste cele doua acte normative de baza in materia fiscalitatii, actualizate cu toate modificarile si completarile intervenite pana la data de 1 octombrie 2019. Textele codurilor sunt redate conform Monitorului Oficial si sunt corelate cu intreaga legislatie conexa, prin indicarea la nivelul fiecarui articol a tuturor ordinelor care contin instructiuni si proceduri de aplicare emise de Ministerul Finantelor Publice, de Agentia Nationala de Administrare Fiscala sau alte autoritati cu atributii de reglementare in domeniu.

 

Pentru doritorii care vor sa invete dreptul civil, Editura Hamanagiu a publicat cartea “Introducere in dreptul civil”, autor Ionel Reghini, Serban Diaconescu, Paul Vasilescu. Autorii au abordat chestiunile esentiale care formeaza traditional materia analizata, prezentand asadar: raportul juridic civil (cu o privire de detaliu asupra subiectelor acestuia persoana fizica si persoana juridica, precum si asupra probei sale), actul civil si prescriptia extinctiva, drepturile subiective si bunurile. S-a avut in atentie nu numai noua reglementare, ci si practica, chiar daca intemeiata pe texte mai vechi, care este in armonie si cu reglementarile actuale.

 

De asemenea, pentru studentii facultatilor de drept volumul “Drept penal. Partea speciala. Spete si grile pentru concursuri si examene. Infractiuni contra persoanei. Infractiuni contra infaptuirii justitiei, editia 2”, autor Sergiu Bogdan, Doris Alina Serban, Oana Laura Bugnar reprezinta un instrument de nelipsit din recuzita necesara promovari cu succes a examenelor de catre studentii facultatilor de drept. In acest scop aceasta propune spre analiza si ofera rezolvarea unor probleme dificile specifice infractiunilor contra persoanei si infractiunilor contra infaptuirii justitiei.

 

Totodata volumele “Libertatea de exprimare versus dreptul la reputatie. Aplicarea standardului CEDO in jurisprudenta nationala”, autor Stela Stoicescu si “Tratat practic de insolventa”, autor Radu Bufan, Lucian Bercea, Anca Buta, Cristian Clipa, Marcela Comsa, Andreea Deli-Diaconescu, Daniela Detesan constituie doua carti de mare amploare ale Editurii Hamanagiu.

 

Achizitionarea cartilor prezentate mai sus, precum si a altor volume de la Editura Hamangiu si nu numai, puteti accesa librariadelfin.ro.

✅ Despre editura Hamangiu

Editura Hamangiu a fost infiintata in 2006 si s-a specializat pe publicarea de carti cu tematica juridica, adresate profesionistilor dreptului, studentilor si tuturor celor interesati de starea legilor in Romania.

✅ Carti, cursuri, tratate si sinteze de drept editura Hamangiu

Editura Hamanagiu publica cursuri universitare, monografii, dictionare si tratate, sinteze de jurisprudenta, carti de drept, comentarii practice, culegeri de legislatie, comentarii si adnotari ale tuturor codurilor si legilor importante din Romania.

✅ Noutati si aparitii de la editura Hamangiu

Pe librariadelfin.ro suntem la curent cu cele mai noi titluri din domeniul legislatie din Romania. De aceea, oferim o colectie impresionanta de titluri ale celor mai noi volume publicate de editura Hamangiu.

✅ In cat timp se pot livra cartile de la editura Hamangiu?

Din momentul ce a fost realizata comanda, volumele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1641 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.