Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Editura Solomon - carti drept | Librariadelfin.ro

  • 128 cărți

 

Editura Solomon - carti, grile si teste

 

 

Libraria Delfin aduce in atentia cititorilor o serie de carti de drept, publicate la Editura Solomon. Celebrele grile solomon de drept penal, drept procesual civil, procedura penala, sunt acum la indemana studentilor la drept sau al celor care se pregatesc pentru admitere in Magistratura.

 

Acum ai la indemana in oferta editurii Delfin o serie de carti de drept variate, aparute la editura Solomon, din care poti alege cele mai interesante teme, cum ar fi codul de procedura civila Solomon, sau Teste grila recapitulative. Drept civil. Drept procesual civil. Procedura penala - de Bogdan Dumitrache, Mihail Udroiu.

 

Despre editura Solomon

 

Editura  Solomon a luat fiinta in 2014 iar mesajul cu care isi intampina autorii si cititorii este unul optimist. Profesionalismul si dedicarea, respectul fata de cititori au definit de la inceput preocuparile acestei edituri, pentru a aduce un suflu nou in domeniul editorial al dreptului si al stiintelor juridice.

 

Redactorii si colaboratorii demonstreaza o experienta vasta in elaborarea manualelor si cartilor juridice, a testelor grila si a compendiilor. Colectivul este animat de pasiunea pentru literatura de specialitate, dorinta de a promova cele mai noi schimbari in domeniu si pentru a fi de ajutor celor care se pregatesc pentru examene si teste de specialitate.

 

Profesia juridica inseamna inainte de orice o constiinta treaza, o dorinta de a creiona solutii si de a gasi cai de rezolvare unor probleme din societate. In ziua de azi, juristii si profesionistii in domeniu au nevoie de carte de specialitate, indiferent de meseria din domeniul juridic.

 

Cartile publicate la editura Solomon sunt alese pentru a cladi viitori juristi de valoare, pentru a incuraja perfectionare continua si pentru a sprijini in activitatea lor orice profesionist in domeniul dreptului.

 

Editura Solomon a publicat si a pus la indemana cititorilor un numar impresionant de cvolume de valoare, cu autoiri de prestigiu in zona literaturii de specialitate –drept. Treptat, cartile de la Solomon au devenit lucrari de referinta in zona juridica iar testele grila publicate au fost de un real folos cei care isi pregatesc diferite examene.

 

Cartile de drept - editura Solomon

 

Cei care au nevoie de grile solomon 2021, pentru admiterea la Drept sau Magistratura, au la dispozitie o oferta deosebita de carti redactate de specialisti.

 

Cartile cu teste grila solomon au devenit din ce in ce mai cautate ca instrumente de pregatire pentru studenti si absolventi, tineri juristi care urmeaza o cariera in domeniul dreptului civil sau penal. Volumele de grile solomon 2021 isi demonstreaza eficacitatea la examene, iar caracterul de dificultate graduala a grilelor fac invatarea si parcurgerea lor logica si usoara. Manualele de drept si  cartile cu teste grila solomon respecta cele mai noi schimbari legislative, sunt adaptate generatiilor actuale de juristi care pregatesc diferite examene.

 

Cele peste 70 de volume editate de Solomon aduc in atentia cititorilor o colectie variata si diversa de carti juridice, cu tematica adaptata contextului legislativ dinamic, in continua schimbare.

 

Fiecare manual denota atentie la detalii, rigoare, corectitudine, un stil usor de parcurs.

 

Indiferent ca e vorba de profesionisti – juristi, avocati, procurori ori judecatori, sau de cei care doresc sa urmeze o cariera juridica, aceste carti editate la Solomon ajuta pentru perfectionare si exersarea continua a notiunilor si reglementarilor legislative.

 

Testele grila de la Solomon cuprind materiale valoroase pentru a pregati admiterea la INM sau in avocatura, insa pot fi de un mare folos pe parcursul intregii cariere juridice.

 

Cartile cu grile publicate de editura Solomon sunt redactate de specialisti de renume in drept, multi din ei participanti activi la cele mai noi elaborari de texte legislative, proiecte de legi, coduri, etc. De aceea, sunt recomandate cu caldura tuturor celor care doresc o pregatire de exceptie si succes deplin la examenele din cadrul invatamantului de profil juridic.

✅ Despre editura Solomon

Editura Solomon a luat fiinta in 2014 iar mesajul cu care isi intampina autorii si cititorii este unul optimist. Profesionalismul si dedicarea, respectul fata de cititori au definit de la inceput preocuparile acestei edituri, pentru a aduce un suflu nou in domeniul editorial al dreptului si al stiintelor juridice.

✅ Grile si teste Solomon

Pe librariadelfin.ro, ai la dispozitie toate grilele si teste pentru codul de procedura penala si procedura civila. Periodic verificam oferta de carti pentru a va oferi carti de drept actualizate.

✅ In cat timp se pot livra cartile publicate de editura Solomon?

Din momentul ce a fost plasata comanda, cartile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1274 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.