Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Antropologia spatiului domestic la comunitatile Gumelnita de la nordul Dunarii - Ana Ilie

Antropologia spatiului domestic la comunitatile Gumelnita de la nordul Dunarii - Ana Ilie
-10%
Preț: 54,00 lei
60,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 6 Apr. 2020
Autor:
ISBN: 9786065373037
Anul publicării: 2015
Pagini: 252
Categoria: Istorie
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

O astfel de sinteza precum cea de fata interzice discutarea totalitatii datelor intrate in circuitul stiintific pana in prezent. Ea impune insa o selectie ce trebuie sa fie realizata de catre autoare in scopul evidentierii si sustinerii discursului sau. Este, indiscutabil si cazul de fata. Ori, o atare situatie subliniaza si din acest punct de vedere dificultatile carora a trebuit sa le faca fata aceasta. Dar ceea ce credem ca se impune este observatia ca cele mai semnificative dintre informatiile existente in prezent au fost utilizate judicios.
Desigur, in cazul prezentului volum este conturata o interpretare de autor a datelor utilizabile in cadrul subiectului propus. Chiar daca cititorul nu va fi in totalitate de acord sau va socoti necesare nuantari si completari, valabilitatea multor observatii sau concluzii, publicate in paginile ce urmeaza, se va impune. Speram ca viitoarele completari prilejuite de necesarele noi cercetari, vor permite discutii, fructuase analize si completarea cunostintelor noastre privind acest subiect.
Dragomir Nicolae Popovici

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.053 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.