Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Curs limba engleza Access 3 Manualul profesorului - Virginia Evans, Jenny Dooley

Curs limba engleza Access 3 Manualul profesorului - Virginia Evans, Jenny Dooley
-5%
Preț: 62,70 lei
66,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 28 Oct. 2020
ISBN: 9781846797927
Anul publicării: 2009
Categoria: Carte straina
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Manualul profesorului este interleaved, contine sugestii pentru abordarea lectiilor din manualul elevului, raspunsurile exercitiilor si tapescripts-urile activitatilor de listening din Student’s Book si din Workbook (caiet de activitati), activitati suplimentare de listening, vocabular, gramatica. Introducerea prezinta rolul acestui curs, componentele lui si scopul lor, structura cursului si obiectivele sale, sugestii de predare si de evaluare. De asemenea, sunt incluse pagini de teorie gramaticala, liste cu vocabularul specific fiecarui modul din manualul elevului (cuvintele au si transcriere fonetica), lista cu verbe neregulate, diferente intre cuvinte din engleza britanica si engleza americana, fise cu modele de evaluare a elevilor.
 
B1

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.