Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Curs limba engleza Access 4 Manualul elevului - Virginia Evans, Jenny Dooley

Curs limba engleza Access 4 Manualul elevului - Virginia Evans, Jenny Dooley
-5%
Preț: 46,55 lei
49,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 29 Oct. 2020
ISBN: 9781848620308
Anul publicării: 2008
Categoria: Carte straina
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Curs general pentru invatarea limbii engleze, nivel gimnazial (B1+), clasa a VIII-a, este structurat in 10 module, organizate tematic, fiecare incluzand 6 unitati de invatare. Manualul dezvolta cele patru abilitati: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activitati interactive, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, texte din surse contemporane, exercitii ce stimuleaza comunicarea, sectiuni de redactare si de pronuntie etc. Fiecare unitate se incheie cu realizarea unui proiect care poate consta intr-o activitate de redactare sau de scriere a unui e-mail, de desenat, de navigare pe internet, de alcatuire a unui poster, a unui joc, a unui chestionar etc. Fiecare modul se termina cu o sectiune de recapitulare si autoevaluare. Interesul pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul unitatilor de invatare ce contin informatii de cultura generala din universul anglofon si a unitatilor crosscurriculare din cadrul fiecarui modul. Sunt incluse cantece, glume si jocuri, precum si sectiuni de teorie si exemple din gramatica limbii engleze si o lista de cuvinte noi al caror rol este de a incuraja si a motiva elevii in procesul de invatare a limbii engleze. Manualul este conceput conform principiilor Cadrului European de Referinta, nivelul B1+.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.