Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Curs limba engleza Reading and Writing Targets 1 Pachetul Profesorului - Virginia Evans, Jenny Dooley

Curs limba engleza Reading and Writing Targets 1 Pachetul Profesorului - Virginia Evans, Jenny Dooley
-5%
Preț: 39,90 lei
42,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 5 Noi. 2020
ISBN: 9781780989099
Anul publicării: 2016
Categoria: Carte straina
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

A1

 

Curs de invatare a limbii engleze ilustrat color pentru nivel gimnazial, clasa a V-a. Contine 15 unitati de invatare ce dezvolta cele doua abilitati citire si scriere, prin intermediul unor activitati interactive, o varietate de texte, bazate pe situatii reale de viata. Acestea starnesc si sustin interesul pentru lectura si asigura modele pentru redactarea de compuneri, precum si exercitii lexicale si gramaticale ce familiarizeaza elevii cu elementele de vocabular si gramatica necesare pentru a redacta lucrari scrise. Include indicatii de compunere si planuri de structurare a lucrarilor scrise de tipul articol descriptiv, anunt, reteta, carte postala, povestire, articol argumentativ, recenzie de film, scrisori informale etc. Mai include o sectiune de imagini ce ajuta la recapitularea elementelor de gramatica si vocabular, asimilate intr-o maniera placuta.


Reading and Writing Targets 1 is the first book in a three-level writing series in full colour. Designed for learners at Beginner level, the book provides systematic development of reading and writing skills and can be used to supplement any main course at Beginner level.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.058 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.