Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Curs limba engleza Wishes B2. 2 audio Set 9 CD - Virginia Evans, Jenny Dooley

Curs limba engleza Wishes B2. 2 audio Set 9 CD - Virginia Evans, Jenny Dooley
-5%
Preț: 110,20 lei
116,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 29 Oct. 2020
ISBN: 9781471524158
Anul publicării: 2015
Ediția: 2
Pagini: 9 CD
Format: CD
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

B2

 

Doreste B2. 2 este un curs de nivel secundar modular pentru elevii de limba engleza la nivel intermediar superior (CEF nivelul B2. 2).

Cursul combina invatarea activa limba engleza cu o varietate de subiecte pline de viata prezentate in module tematice si pregateste pe studenti pentru examenul ESOL FCE, precum si alte examene la acest nivel.
Caracteristici cheie:
– Dezvoltarea sistematica a tuturor celor patru competente lingvistice prin sarcini realiste care sa incurajeze elevii.
– Exercitii lexicale, expresii, verbe idiomatic, expresii fixe, fraze prepozitionale si formarea cuvintelor, precum si anexele de verbe idiomatic si expresii prepozitionale.
– O varietate de texte de lectura din surse contemporane autentice, cu exercitii care incurajeaza elevii sa citeasca pe scara larga.


Wishes Level B2. 1 and Wishes Level B2. 2 effectively combine language development and extensive training for all language skills. Wishes Level B2. 1 and B2. 2 are designed to meet the requirements of the Cambridge English: First (FCE) examinations as well as other exams at this level.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.124 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.